GRENADIER KUCHANÝ 1 KG

199  vč. DPH

Maso grenadiéra je bílé, jemné, šťavnaté a má příjemnou strukturu.
Výhodou této ryby je velmi málo kostí, stačí pouze odstranit páteř.

Grenadiér je ideální na grilování – předem naložte do marinády, která půjde do masa krásně vetřít. Grilujte buďto v alobalu nebo na grilovacím tácku.

Vhodný také na pomalé vaření / pečení při nízké teplotě, nejlépe se zeleninou.

TIP: Před přípravou maso nerozmrazujte úplně, uvnitř by mělo vždy zůstat pevné


Osobní odběr možný již zítra, dopravcem zasíláme v pondělí, úterý a ve středu.

Kategorie: Štítky: ,

Popis

Hlavoun

HLUBOCE ZMRAZENÝ VÝROBEK

Latinský název: Macrourus spp.

Sledujte etiketu výrobku – údaje se mohou měnit v závislosti na surovině

Další informace

Cena za kg

199 Kč/kg

Váha

1 kg

Zpracování

Celý, kuchaný, bez hlavy, bez kůže

Způsob produkce

Odlov

Kategorie lovného zařízení

Vlečné sítě

FAO zóna

41 JZ Atlantik

Země původu suroviny

Španělsko